2012. október 23., kedd

Kaba Menoth Serege (képek nélkül)


Üdv Türelmes Olvasók!

Sajna egyéb teendőim miatt nem volt mostanában időm a blogot vésni, de ahogy az öreg szólás tartja: "mindenkinek arra van ideje, amire ő akarja, hogy legyen." Így erőt veszek magamon, és bár sokkal rövidebb, de gyakrabb posztokkal örvendeztetlek meg Titeket, mostantól minden héten kedden este. Aztán majd meglátjuk, meddig vagyok képes erre.

Ezen a napon összegeztem, hogy állok Warmachine serege(i)mmel. Most, hogy évente csak kétszer-háromszor van alkalmam bármit is játszani, jobban ráfeküdtem a vásárlásgatásra és a gyűjtögetésre. Továbbá a jól kereső munkámnak hála soha többé nem kell többet festéssel szenvednem, hiszen jobbnál jobb bérfestők állnak a rendelkezésemre. Itt kiemelném Ércet, aki minőség/mennyiség/idő arányában nagyon szépen teljesített az elmúlt időben. Ogennek is volt alkalma párat festeni, de ő ugye távolságot tekintve nehezebben elérhető (és még a fejlődőképes stádiumban van, míg Érc már öreg veterán a hobbiban ;-)). De hogy ne essék harag, Ogen is remek munkát végzett, csúf szó nem érheti tetteit! (Ámen!)

Jelenleg két sereget kollektivizálok, az egyiket ésszerűen és megfontoltan, a másikat csak úgy kedvtelésből, kizárólag akciós és mások által megunt figurákból.


Protectorate of Menoth - 

Imer álfundamentalistáiról sok fórumot elolvastam, sok embert nyaggattam (és fogok a jövőben is, Bulba és Gróf úr, vigyázzatok, akárcsak Te, Holy Inquisitor), és viszonylag összpontosítva, a Főnix csarnokból újonnan rendeltem le sok új figurát a polcban porosodó alapdobozhoz. A meniták erősek, tudnak buffolni, rugalmasak, és a kedvenc dolgom bennük, hogy eszement-bazi-sok jacket tudnak hozni (azokat pedig nagyon imádom). A lista tehát a következő:

Casterek:
- Grand Scrutator Severius
- High Exemplar Kreoss

Jackek:
- Guardian
- Vigilant
- Devout
- Repenter
- Revenger
- Crusader

Egységek:
- Choir of Menoth (ofkórsz!)
- Idrian skirmishers + Chieftain and guide

Szólók:
- 2x Vassal Mechanik
- Vassal of Menoth
- Hierophant
- Paladin of the Order of the Wall

Egyéb:
- Két Exemplar Errant figurához akciósan jutottam, hozzájuk még tervezek egy egész egységet venni.



Legközelebb leírom Nektek a másik listát is, a másik sereghez, ami azonban sajnos játszhatatlan, pont olyan szerencsétlenül vettem meg az Eladó - Egyéb topikokból, hogy még véletlenül se essek kísértésbe két sereggel nyomulni. Jó minőségű képek a Menoth és a másik seregről hamarosan!!!

Addig is üdv:
Kaba

6 megjegyzés:

  1. Remélem képeket is hamarosan látunk. ;)

    VálaszTörlés
  2. Igen, kéretik képeket is csinálni mert a plebs már bosszút forral.
    Egyébként jó kis cikk ;).

    A Démonkáid meg Decemberig pihennek :D.

    VálaszTörlés
  3. Őőőőőőőőőőőőő........ Menothoz igazából nagyon nem tudok hozzászólni, max annyit, hogy utálom őket, mint a sz@rt! :-)
    Gróffal és Holyval sokkal jobban jársz.

    VálaszTörlés
  4. @Bulba:
    Mondjuk ja, aki a nagy Devourernek dolgozik... ja és Morrow papokat se szeressük! :-)

    VálaszTörlés
  5. Ejnye Bulba - hát már el is felejtetted, hogy azért volt sikerélményed már ? :)))

    Grats és várunk játszani, bár mintha a hosszú hétvégét említetted volna korábban.

    Üdv,
    Holy

    VálaszTörlés
  6. November 7-8-9 volt eredetileg is, de ahogy ígértem Nektek, 31-én küldök Nektek emlékeztetőt.

    VálaszTörlés