2011. augusztus 3., szerda

Bunyózni óraszám!

Üdv Nektek Olvasók!

Ismét itt van Kaba, kedvenc aktív bloggeretek, és jobbnál jobb híreket és érdekességeket hoztam Nektek! Három a magyar igazság, és ezért három cikket indítok el a blogon:

------------------------------------------------------------------------------------------

Fighting around the World!
Aki régóta figyelemmel kíséri a South park botránysorozatot, az tudja, mire gondolok a cím alatt. Akinek fogalma sincs, annak egy kis linkecske itt: Predátoros rimék
Na, ugyanezt fogom én is tenni, kihasználva a még novemberig használható diákigazolványomat, és megcsapok egy kisebb Magyarország körüli utat, és egy jót bunyózok dicső Magyarhonban!

Útjára indítom tehát az új cikksorozatot, ahol ellátogatok a magyar klubokba, és ott jókat fogok bunyózni, majd csatariportozni.
Helyszínek: Nyíregyháza, Hajdúdorog, Miskolc, Eger, Pest, Székesfehérvár.

------------------------------------------------------------------------------------------

Epic monster battles of the Historyyyyy.... !
Ebben az új cikksorozatban pedig megismerkedünk majdan a Warhammer Óvilág legnagyobb és leggusztustalanabb szörnyeivel.
Elemzések, taktikák, legyőzési ötletek, és össze is eresztjük őket egy jó kis math hammerrel! Első szörnyes cikk szombat este érkezik, amiben összecsap az Arachnarok pókica és a dunkel elfek hidrája!

------------------------------------------------------------------------------------------

Magdi anyus pletyka-hammer!
Harmadik, egyben utolsó cikksorozat, mely szintén a héten fog indulni (pontosabban holnap este) kedvenc Magdi anyusunk fog mesélni, milyen szaftos kis pletykák járnak éppen a Warseeren. Első alkalommal az új ogre seregkönyv kerül tálcára, és elég erős kivesézésnek vetjük alá az új figurákat, melyek elég nagy vitákat kavartak a fórumon.------------------------------------------------------------------------------------------

Remélem sok örömet és kikapcsolódást hoznak majd az új cikkek, és meg tudom köszönni Nektek az odaadó figyelmeteket, és átlépi a blog a mágikus tízezredik látogatást!

Üdv:
Kaba

3 megjegyzés:

 1. Ha Tatabányán jársz ugorj be hozzám és nyomunk egy Malifót :)

  MAC

  VálaszTörlés
 2. Kethelen is várunk soxeretettel :)

  VálaszTörlés
 3. Statisztikát helyre raktam, mert nagyon valótlant mutatott... Szóval, reméljük, elérjük a 15 000 látogatást is. :P

  VálaszTörlés