2011. augusztus 23., kedd

Szeptember közeleg!

Üdv mindenkinek!

Ismeritek azt a játékot, aminek az a neve, hogy "Hol a Nurgle, itt a Nurgle?" Nem? Mókásan hangzik igaz? Na akkor elmondom hogy kell játszani ezt a rothadás istenéről elnevezett tréfás gámét.


Vegyél egy nagy tojástartónyi, kiszámíthatatlan és ismeretlen idejű lejárt szavatosságú tojásokkal. Csinálj belőle rántottát úgy, hogy ne fogj ki egyetlen egy záptojást sem. Nekem nem sikerült. Kevesebb dolog van a világon, ami olyan hihetetlenül gusztustalan szagú, látványú és tapintású, mint a fekete sárgájú, barna fehérjéjű (hmmm, micsoda színkavalkád kérem) tyúktojás. Ugye, nem is olyan tréfás a játék? (Nehéz fokozaton süssetek 10 tojásból, egy négyzetméternyi konyhában, miközben gore metált hallgattok)


Na, de elég legyen a gusztustalanságokból, lássunk egy kis előrevetítést, miről fog szólni a szeptember hónap (azonkívül, hogy 21-én lesz a szülinapom).

Cikkek:
-A bunyózni országszám c. cikksorozat megszűnik, mielőtt elkezdődhetett volna. Ennek oka, hogy feladtam a terepasztalos játék aktív játszását, így nincs is egyelőre írnom arról, kihez NEM látogattam el az országban.
-A szörnyek harca c. cikksorozat folytatódik hamarosan, ahol fentebb említett Nurgle atya száll szembe a patkányok másik irtó gusztustalan szörnyével, a Hell Abomination-nel.
-Magdi anyus továbbra is kitörölhetetlenül uralkodni fog a blogon. Amíg a Warseer megy, addig szelleme köztünk él.

Újdonságok:
-Szeptember témája Japán lesz. Ebben lesznek seregkönyv bemutatók, konvertálások, fluff, sok-sok vázlat és tervezés, és vendégblogírók. Hogy pontosan mi lesz ez, azt megtudjátok szeptember elsején. Addig is belinkelem Nektek a következő oldalt, ami segít Titeket rávezetni nagyjából a lényegre.


Addig is minden jót, az egyetemista ismerőseimnek pedig utolsó nagy bulizásokat kívánok:
Kaba


4 megjegyzés:

  1. "Nehéz fokozaton süssetek 10 tojásból, egy négyzetméternyi konyhában, miközben gore metált hallgattok"
    Ez megy. Japán... Hm.............. Legyek majd gonosz, és árasszam el a blogot animével (ajánlás, modellek, stb)? :P

    VálaszTörlés
  2. "Legyek majd gonosz, és árasszam el a blogot animével (ajánlás, modellek, stb)?"

    hogyafenebene :)

    M.

    VálaszTörlés
  3. Én nem fogok animékről meg kószpléjról szónokolni, de Wolflordtól szinte elvárható már :-)
    Tedd nyugodtan, az ízlés határain belül.

    VálaszTörlés
  4. Cosplayt én is kihagyom. De elég sok animere alapuló játék, tabletop game és figura van. Akár az anima tacticsról is írhatok... Bár én nem játszom, de itthon is van már játékostábora. Illetve azok a bizonyos animék összefogva, amik a military kategóriába tartoznak... Ha már egyszer valami war kategórián belül vagyunk. ;)

    VálaszTörlés