2011. augusztus 10., szerda

Törpe pletykák

Üdv mindenkinek!

Az elmúlt két napban abban a szerencsében volt részem, hogy találtam a warseer-en egy másik közelgő seregről pletykatopikot, amiben hálistennek nem a műanyagfigurák étkezési és székletürítési szokásairól szólt a téma.

Mindenki tudja, hogy az Avatars of War kiadott egy nagyon faszányos törpe slayer osztagot. (Lásd csatolt kép) Erre a GW állítólag berágott, és nagy titokban elkezdte a saját műanyag trollölőinek műanyag változatozatát elkészíteni. és ha már azt megcsinálja, akkor nagy valószínűséggel a törpicsekek megkapják végre a jól megérdemelt 2012-es seregkönyvüket.




Na ez az, ami biztosnak mondható, és ez az a pont, ahol a külföldi játékosok fantáziája megvadult. A vita tárgyát legjobban a következő képregényecske írja le:



Igen, sokan megjósolták a warhammer low-fantasy törpefluff végét ezzel az egyetlen szóval: GÓLEM. Ha tényleg jön, akkor nemcsak a Belga együttesnek is igaza lesz, hanem elég furcsa wowos hangulatba esnek át az óvilág törpéi. Sokan (akárcsak én) inkább valami másra számít nagy dolog néven, például törpe zeppelinre, hatalmas ágyúra, vagy death rollára (esetleg juggernaut). Ez az életre keltett két lábon járó dög inkább a káosztörpék reszortja szerintem.

Na és ez nem volt elég, a topik gólemes része ezután kétfelé hasadt. Az egyik banda ugyanis azt mondta, hogy legyen valami rúnákkal mozgásra keltett szikla/vas lény. Az ellentábor szerint pedig a törpék nem szeretik az efféle handa-banda mágiaszagú vackot, és inkább valami steampunk törpe-dreadknought-ra kéne gondolni...

Végül a fórum lenyugodott, és az lett a nézőpont, hogy ha kiadnak ilyen gólemet, akkor sem kötelező hozni. Kivéve, ha olyan vértáp lesz, mint a káosz harcosok harci oltára, vagy a dunkel elfek hidrája (bocsi Loki).

Üdv:
Kaba

5 megjegyzés:

  1. Bocsi, hogy kicsi lett a kép. Ctrl+ egérgörgővel ki tudjátok nagyítani (régen valamiért még engedte, hogy én állíthassam nagyobbra a képek méretét).

    VálaszTörlés
  2. Javítva. Tudod, mintha wordben dolgoznál, képre rákattint, nyilat húz, ezzel átméretez...

    VálaszTörlés
  3. Próbáltam, nem jelent meg a nyíl...
    De köszi!

    VálaszTörlés
  4. Magdi anyus már nekem is hiányzott :-).

    VálaszTörlés