2012. április 23., hétfő

Terítéken Wolflord koma!

A háttérben halk zongoraszó kergette a szobába beözönlő friss kenyér illatát. Miután megpödörte a bajszát, a blogger elégedetten kattintott az internetes szókimondójára, hogy feltöltse legújabb agymenését. Ekkor azonban megrepedt a kezében szorongatott csésze, hiszen teljesen mással találta szembe magát, mint amire számított...

Üdvözlet minden kedves Olvasónak!

Igen, kicsit meglepődve láttam ma, hogy a blog szerkesztőnézete minden figyelmeztetés nélkül gyökeresen kifordult magába. Azt nem mondhatnám, hogy jó irányba, de azt sem, hogy rosszba. Majd idővel kiderül...

Na, mit hoztam akkor mára Nektek? Sokan kérdezgetik már Tőlem privátban mindenki kedvenc fórumán, hogy ugyan, áruljam már el, milyen sereget akarok én kigyűjteni, és ha nem mondom meg, takarodjak már el Tetétlenre tyúkot kergetni. Ezeknek az udvarias úriembereknek üzenem, hogy köszönöm, jól érzem magam, és nagyobb kedvet érzek a tyúkkergetésre, mint hogy eláruljam a mindenki által várt titkot, hogy az új seregem egy full Goblin figurákból álló csatolmány lesz... De én ezt nem árulom el, hiszen titok, senki sem tudhatja.

Mielőtt azonban ezt bővebben kifejteném, egy nagyon jó hírrel szolgálok Nektek. A blogon hamarosan elérhető lesz egy link, ahonnan júniusban már le lesz tölthető a Wolfi képregény első 10 oldala, tömörített állomány formájában. Az oldalak ceruzával már be vannak fejezve egy kivételével, és a kihúzó asszisztensnőm sem nyugodhat addig, míg feladatát nem teljesíti. (Különben jön a virtuális villanyösztöke)

De mielőtt lenyúzzuk szegény Wolfiról a bőrt, hogy ő is egy Kaba által kikarikatúrázott firkaként végezze a Firka negyedben, előbb persze megvárom az ő véleményét a képregényről, ami remélem derűs lesz és tiltásoktól mentes. Azonban ennek ellenére egy kis kóstolót nyújtok Nektek ma:


Igen, a képen látható úriemberek egyike Wolfi, a másik pedig az ördögi német főnöke, akiknek a modern kunkori szegélyű buborékoknak hála automatikusan magyarra van fordítva a beszélnivalója.

Jövő héten újabb meglepetésekkel köszönt fel Titeket:
Kaba

3 megjegyzés:

  1. "A blogon hamarosan elérhető lesz egy link, ahonnan júniusban már le lesz tölthető a Wolfi képregény első 10 oldala, tömörített állomány formájában. "

    Azért ez nem kispályás apróbetűs szerződés. :)
    Tehát lényegében lesz egy link, amin két hónapig nem lesz adat?

    Barakis

    VálaszTörlés
  2. Lesz egy link, amire rákattintva titkos NASA dokumentumokat tárolok, de utána le kell törölnöm, mert a kódfejtők megtalálják :-)

    VálaszTörlés
  3. A kódfejtők már megtalálták, elemezték, de röhögésen kívül mást még nem hallottam felőlük. Reszkess, Kaba, meg van az új számom, rajta mobilnettel, látom, hogy miket teszel. :D Nesze neked nem szólok hozzá hétvége. :D

    VálaszTörlés