2012. május 14., hétfő

Attack of the Daemons

És akkor mikor már majdnem gép lett,
Látszott előtte egy képlet,
Miszerint Leslie bá, ki nem csorba
Démonseregét tette eladó sorba.


Üdv Mindenkinek!

Ígéretemhez méltatlanul nem jelentkeztem a múltkori bejegyzés után rögvest, de ennek jó oka volt. Már éppen nézegettem a 40k eladó topikot nekronok után, mikor megláttam, hogy Leslie egy szépnek mondható káosz démon gyűjteményt árul, hatalmas adagokban és rengeteg tartozékokkal (kódex, bitzek, viccek, skiccek). Úgyhogy azon nyomban lecsaptam rá, és Fluffisztánon fogom átvenni őket boldogan. Sőt, még egy Forgeworld-ös KOS (Keeper of Secrets) is lehet, befigyel Kaba bácsinak.

Mivel most minden sereg tápossága-fluffossága bizonytalan a hatodik kiadás eljövendölése előtt, ezért nagy lutri a démon sereg. Sokan állították, hogy deep strike utáni roham végre megvalósul, ami nagyot dobna az értékükön. Ettől függetlenül vettem meg őket, hiszen régen is volt démon seregem, és még most is jobban szeretem őket, mint a fémhullákat (nekron játékosoktól itt kérek elnézést).


Na, de mit akartam a múltkor mondani?

Tetszik tudni, kedves Olvasó(k), mikor egy éve próbáltam szabadulni a terepasztalos hobbimtól, akkor elég nagy üresség lett a naptáromban. Ezért megpróbáltam kiélni ezt kártyajátékokkal, de ez kudarcba fulladt. Ezután nyúltam képregényes múltamhoz, hogy egy nice-to-have (azaz nem lenne rossz, ha megtörténne) álmomat valóra váltsam, miszerint legyen egy szépen kiadott, befűzött képregénygyűjteményes füzetem, attól függetlenül, hogy forgalomba kerül-e, vagy nem.

Ezért keresgettem emberek után (mivel egyedül ehhez kevés vagyok), és találtam is egy hithű kihúzót, aki PS (PhotoShop) -sel kihúzta a ceruzarajzaimat, és felkértem Kozyt, aki majd ír pár scriptet az ötleteimhez. Sajnos most az áldatlan vizsgaidőszak és beadandók miatt lassabban haladunk, de a Kiskirálynős képregény már kész van, amit ezen a linken meg is tekinthettek:

https://picasaweb.google.com/108627435571896723898/2012Marcius31

Illetve kész a Wolfi képregény első részének ceruzarajza, amit remélhetőleg május végére szintén megoszthatok majd Veletek, akárcsak a fészbúk karakteralkotós pályázat rajzait (a viking sörpapért már megkorbácsoltak lelkileg, hogy miért késik).

Üdv:
Kaba


5 megjegyzés:

  1. Fuck yeah!
    Zombi elsőosztályú képregénykarakter! :D
    még a végén biharban mindenki sorra kerül :P

    csakígy tovább!
    (fordítsd le angolra és nagyobb sikered lesz mint a SotI vagy wobbly model syndroume-nak)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Lyman, örülök hogy tetszik!
      Angolra ezt a képregényt nem tudom lefordítani, mert elvesznek a csodálatos kis rímeim...

      De a következőt már angolul tervezzük.

      Törlés
  2. Dzsáem, nagyonjó!

    Ha gondolja Kaba, a Hús orommel megkísérelné angolkira fordítani, rímestul. Szótagszámtartás végett okozna csak bonyodalmat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Hús:
      Nem állít meg semmi, jogot megadom, köszönöm a rászánt munkát előre is!

      'emmörhead!

      Törlés