2012. augusztus 19., vasárnap

Furcsa WW2 - Start


Üdv, kedves Olvasók!

Sokáig elhanyagoltam a klubot, melynek egyszerű oka a lustaság volt. Sokáig gondolkodtam, miről kellene szólnom, mi az a réteg a játékosok között, amit a magyar blogosok még nem jártak körbe. 40k-ból és fantaziból van elég blog, történelmi játékokból és PP-sekből is. Ezek természetesen mind érdekelnek engem is, de sok újat nem tudok hozzászólni és hozzátenni szerintem.

Viszont van egy fajta játék, amiből nem nagyon bővelkednek és szólnak a blogok (legalábbis én még nem találkoztam ilyenekkel). Ez pedig a második világháborús elvadult, eltorzult változatai, a Weird war, a Secrets of the third reich és megannyi elborult elméjű, világháborús alapokból kiinduló fantasy és sci-fi játék lenne. Ezekről a megfelelő topikokon kívül nem sok mindent tudhat meg a mai játékos, angolul és más nyelveken pedig virágzik ez a műfaj, még az angliai klubokban is előkelő helyeket foglal el. Ezért feltett szándékom, hogy ezt választom főbb csapásirányomnak a blogon. Természetesen szó lesz itt más játékokról (versenyre komolyabban például Warmachine-nel szeretnék menni most), és a „sima” WW2-t is meg fogom említeni, hiszen egy nagyon hangulatos kis, földi Luftwaffe sereget szeretnék építeni.


Tartsatok Velem, hamarosan jelentkezem!
Üdv:
Kaba

4 megjegyzés:

 1. A Dust Warfare felé már én is kacsingattam, illetve hasonló téma még a Tannhäuser is, szintén FFG. Szóval kíváncsian várom, miket találsz :-D

  VálaszTörlés
 2. A Dustnál előre festettek a cuccok, azt ugye tudod? :)
  Itt egy sorozat első darabja a walkerről (már mind a 4 fent van):
  http://www.youtube.com/watch?v=zfd3flcrJCs&feature=plcp

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincsenek előre festve, csak alapozva! Németek szürkék, szövetségesek zöldek, szovjetek barnák (azt hiszem). Kifesteni még magadnak kell :-)
   Illetve meg lehet venni festetten is FFG-től, de az ugye sokkal drágább...

   Hajrá-hajrá Kaba! Nagyon kíváncsi vagyok a ww2-es vizsgálódásaidra, mivel engem is érdekel a téma - mindkét típusát tekintve.

   Üdv
   Harbinger

   Törlés
 3. http://lfg.hu/13929/ismerteto/delta-green/ messze a legjobb wierd world war 2 otlet, amit valaha olvastam.

  VálaszTörlés