2012. április 17., kedd

Lehet élni terepasztal nélkül...

Bár Wolfi utálja, én szeretem. Tudom használni, a hülyeségeit már megszoktam, a google család egyik púpos gyereke a Blogger. Akárcsak a gmail, a google fordító. De még én sem vetemednék rá a G-család legtaknyosabb törött fogú kisfiára, a Google +-ra. Elég nekünk a f@szbúk...

Üdvözlet Minden Kedves Olvasómnak!

Igen, jól olvastátok a hírt, majdnem egy éves kihagyás után visszatér Debrecen réme, Kaba sarka (di), és Hajdú-Bihar Toldija, a méltán ismeretlen Kabaman. Ahogy a cím is mutatja, lehet élni terepasztal nélkül... csak éppen nem érdemes!
Ezzel nem arra célzok, hogy heti három leosztásban telebőgtem a párnát, amiért nem vehetek Géjvés pézsma marínokat planetáris összegekért. Sem pedig azért, mert nem tudtam magam 3 heti nagyszervezést követően 3 perc alatt szarrá veretni magam a táposgÄci gémerekkel. Ami hiányzott az életemből, a hobbi.

Persze voltak próbálkozások mindenféle vérszopós kártyákkal, pesti börzés képregényekkel és nyugdíjasok lerugdosásával a buszról, de valljuk be, akit egyszer megérint az inkvizitor fórum szele, soha sem tud tőle elszakadni (legfeljebb a Heresy Online/Warseer angol testvéréig juthat el).

Miután Puszti komám és ezernyi hobbitársam lándzsákkal megszurkált, hogy ugyan jöjjek már vissza, nem jöttem vissza. Visszacaplattam a trollbar
langomba, és kéjes lustasággal figyeltem a bihari klub töketlenkedését, fülzsíros kukorica majszolgatása mellett. Ám amikor egyik nap belobbant egy fáklya az odúmba, hanyatt-homlok menekültem vissza a hobbihoz, kissé megégett faggyúmirigyekkel. Hogy mi volt ez a fáklya? Legfőképpen az Unalom.

Ezért ahogy MAC-nak ígértem, összevásároltam sokcsillió forintért (ugye azért jó az, ha az embernek van munkahelye) egy nagy adag figurát, elküldtem MAC-nak bérfestésre, és hozzácsaptam pár kohncept artot, hogy milyen elképzeléseim lennének a figurákkal. Ezekről láttok képeket a bejegyzésem mellett illusztrációkként. A többi képet majd a TMT Manufaktúra oldalán lehet megtekinteni, ahol majd a festett figuráimat is.

És hogy miket vettem? Super dungeon figurákat, és egy olyan fantasy szörnyet, ami a következő seregem alapját képezi majd. Annyit elárulok, hogy
nem ogrék. De vajon mi lehet? Tippeljétek meg, aki eltalálja, annak készítek egy rajzot kívánságra. Akár OLYAT is.

Addig is Üdv:
Kaba

4 megjegyzés:

  1. Éljen! Kaba is back! :) Tervezed a Bihari Klubba csatlakozásodat?
    Üdv: Panzer

    VálaszTörlés
  2. Szia Panzer!
    Nem tervezem, én ezt a játékot Single-ben nyomom, nem Multiplayerben :-)

    Üdv: Kaba

    VálaszTörlés
  3. Pedig a WH olyan, mint a szex. Igaz, hogy egyedül is jó, de kettesben az igazi. =D

    VálaszTörlés
  4. ... és mind a kettő nagyon drága mulatság :-)

    VálaszTörlés