2012. május 1., kedd

Kívánságlista és Necronok

Kaba bácsi piros pöttyös labdát,
Körbeadta, sokan el is kapták,
Fészbúkon ők kívánhattak egyet,
Rajzokat, melyek megnevettetnek.


Üdv Mindenkinek ismét!

Jelentem, kipihentem a fáradalmaimat, a hosszú hétvégén leöltük a gaz malacot és levágtam a gonosz füvet, így Kabán újra beállt a rend és a nyugalom. Hála Kabaman bárónak!

A szemfülesebbek láthatták fészbúkon, hogy elindítottam útjára a második kívánságkosarat. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki a határidőig (ma járt le az akció) ír nekem egy fantáziadús karakter leírást, annak megrajzolom és elküldöm azt.

Az első forduló nem volt túl sikeres, csak Dani kollégám kért egy woodoo kalóz csajt nagy mellekkel. Ezt meg is adtam neki, direkt nem úgy, ahogyna ő gondolta :-)
Származási hely: Fészbúk után köpönyeg

A többi kép vázlatait (és Tippi csopperes gobbójának első vázlatát) a következő linken érhetitek el:
https://picasaweb.google.com/108627435571896723898/FeszbukUtanKoponyeg#

Csak pár kreatív dolog még, amit most kértek Tőlem (példának okáért):
1) Kalapács-fejű repülő dínóhoz (sziámiiker-szerűen) hozzánőtt disznófejű harcos lándzsával.
2) 
jégkorcsolyás sárkány shotgunnal, kalapban
3) Ork nagymama két cekkerrel meg kisunokákkal a sárkányok tömegközlekedési eszközén!
4) 
Egy Csillám vámpír-vérfarkas-póni, egy kentauron lovagolva, kétkezes pallossal és lemezvértben.
5) Steam-punk sör pap viking lángszóróval.6) Középkori pestis-maszkot viselő cilinderes kismellű, ámde fiatalésnemkövérrusnyanyugdíjastestű embernő részegen WC csésze mellett a saját hányásában ülve. Erőteljesen izgalmas ruhában.
7) 
Szitakötőember. Izé. Lány. Kedves mosollyal és kis ovális szemüveggel. Mondjuk hintázzon egy sáson, vagy egyéb gazon. A kismell fétis itt is él, hogy megtörjük Kabaman nagymell-korszakát.
A ruhát itt rádbízom. Lepj meg valami tőled eltérően normálissal, amit egy ilyenre lehet adni. =D


A mai nap a fontos bejelentéseké! Nem titkolózom tovább, hogy így meg úgy, meg ilyen sereg meg olyan projekt, hulljon le a lepel, mire készülök, mi a büdös francot akarok már megint ... és a többi kérdés.

Első kérdés: Most akkor milyen új seregem lesz?
Amikor MAC-nak odaadtam kifestetni a Vampire Counts-os Coven throne-t (egyszerűen beleszerettem abba a modellbe), akkor elhatároztam, hogy lehetne egy csöpp kis vámpír seregem. Mondjuk egy olyan 2000 pontos, amit fluffisztánra vinnék, meg elveretném magamat legendáson vele Pesten, ha kedvem szottyan. De idővel beláttam, akárhogyan is próbálom megszeretni, nem nagyon jönnek be a csontik-zombik és az élőhalott rettenetek. Ez gáz volt, mert előre beharangoztam blogon, Daxinak meg Pusztinak is hergeltem az agyát, ezért vészmegoldásként behazudtam a goblinokat (ami mondjuk nem kizárt, mert goblinból nem sok van a zöld seregemben).

Fantasyból nem akarok új sereget, mert szerintem egy játékból csak akkor éri meg két sereget fent tartani, ha
a) bemutatózni, toborozni akarsz
b) szereted váltogatni és mindig csak ezt játszol

Ezért körbetudakolódtam Poginál, hogy itt most a Böszörményi klubban miket játszanak, és mivel a FoW-ral sosem volt tisztes házastársi kapcsolatom (a FOW iránti érdeklődésem mindig olyan volt, mint egy rossz kapcsolat - érdeklődtem iránta, randiztunk, aztán másnap reggel otthagytam neki egy százast az asztalon, és ott hagytam egyedül), ezért maradok a 40k-s vonalon.

Mindig tetszettek a sötét eldák, a régi és az új is, de nagyon taktikázni kell velük, így el kell dobnom magamtól az ötletet, hogy beléjük invesztáljak. Ezzel szemben az új nekronok nagyon bejönnek, főleg a pókok. Igaz hogy ők sem atomtápok, de ha szorgalmasan játszogatok, megtanulhatok végre nem 3 kör alatt meghalni :-) Így ők lesznek a seregem, de mielőtt nekik kezdenék, megvárom a 6. kiadást, és azzal együtt rendelem be őket.

Szóval Nekron, nekron, nekron.

Mára ennyit akartam írni, a héten még jelentkezek egy hasonlóan fontos volumenű bejelentéssel. Addig is vigyázzatok magatokra, és ne pattintgassátok a fém figurákat a hetedik emelet tetejéről a betonra, mert az nem tesz jót nekik.

Üdv:
Kaba

3 megjegyzés:

  1. VÉGRE! Kaba újra a játékos társadalom részévé avanzsál :-). Kaba, drága barátom ez olyan mint a cigi, felfüggeszteni lehet de leszokni soha! :-)
    Örülök az elhatározásodnak!

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek! Én sem tudtam leszokni róla....Most Space Marine-nal kezdem újra.... :)

    Necrons from the Meteor...Hajrá Kaba! :)

    VálaszTörlés
  3. Jaa...az előbbit Panzer írta... :)

    VálaszTörlés