2015. június 7., vasárnap

Bikinis lányok! Avagy bemutatónap Debrecenben...

Végre itt a nyár, és remek az idő. Az ember ilyenkor két dolgot csinálhat. Vagy felfújja a matracot és kirongyol a strandra rákpirosra sülni, vagy hazamegy a jó légkondis hűvös szobába, és elkezdi kifestegetni a figuráit.



Én jelenleg az elsőt csinálom, ugyanis újrakezdő (visszaeső?) hobbistaként jelen pillanatban egy tégely festékkel sem rendelkezem, nemrég rendeltem be egy szett festéket és alapozót a Főnixcsarnoktól. Amióta elkezdték a hűségprogramjukat, és lehet akciósan vásárolni, azóta ők lettek a kedvenceim (ez itt a reklám helye, szívesen fogadok mindenféle lekenyerezést figura/festék/magazin kategóriában :-)). Összességében mindig elégedett voltam velük, az egyetlen bajom csak, hogy Dunántúlon vannak, ami egy hozzám hasonlatos, napi 9 órát robotoló, évi 20 nappal rendelkező, de személygépkocsit nem birtokló bérrabszolgának elég messze van...



Na, jó hír, hogy a HTBK debreceni klub újra befogadta eltévelyedett gyermekét (engem), és örömmel konstatálta, hogy szeretnék rendhagyó történelmi órákat és bemutatókat tartani. Szerencse új érdeklődőkben és régi visszatérőkben jelenleg nem szűkölködünk, így bátran állíthatom, hogy a bemutatójátékok nem csak a pakolásról fog szólni. Ide be is biggyeszteném a hirdetést, hátha valaki Debrecenben jár aznap, és kedve szottyan a fülledt melegben egy kis kockadobálásra a debreceni kollégákkal.

Sziasztok!

Örömmel jelentem be minden kedves klubtársnak és érdeklődőnek, hogy két hét múlva, 2015. június 19-én pénteken egész napos bemutató klubnapot tartunk a HTBK klubban! Mindenkit szeretettel várunk. Az összejövetel célja a csapatépítés, ismerkedés a klubban játszható játékokkal, és lehetőség kínálása a kipróbálásukra.


Program:


Mikor?
2015. június 19. péntek

Hol?
Kratochvil Károly Honvéd Középiskola
Debrecen, Füredi utca 69.

Mettől meddig? 
Jelenleg az a terv, hogy reggel 10:00-től este 18:00-ig (vagy kifulladásig)

Milyen játékok kerülnek bemutatásra és kipróbálásra? 
Folyamatosan gyűjtjük a játékok listáját aszerint, hogy ki mi iránt érdeklődne.
A szombati klubgyűlésen egyelőre a következő terepasztalos játékok nevei vetődtek fel:
- Warhammer Fantasy battles (Xedar kérésére, Kaba bemutatója)
- OWW2 (Xedar bemutatója, Kaba kérésére)
- FoW (Lyman bemutatója, Kaba kérésére)
- ???

Amennyiben valakit érdekel még valamilyen játék, amit be tudunk mutatni (40K, BA, egyéb?), vagy szeretné megmutatni, ő mivel játszik, ne habozzon, és írjon bátran!




Kaja/Pia?
Pizzarendelést közösen intézzük, aki nem tud magának hozni kaját. Mindenki a saját részét állja. Alkoholos ital fogyasztása szigorúan tilos!



Üdv:
Kaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése