2016. március 21., hétfő

Sándor-nap miskolciakkal 1/3.. rész

Üdv minden kedves Olvasónak!

Örömmel jelentem, hogy az első hivatalos Sándor-napi festőnap a miskolci vendégek és debreceni legények hozzájárulásával sikeresen lezárult, és a másnapi klubnap (március 20.) is fergetegesen lezajlott. Illetve a Miskolc Vs Debrecen Kings of War kampány története is hatalmasat ugrott előre! A részletekért görgessetek lejjebb...

Debreceni hurka és sörnap Kabánál!






Sándor-napozás Kabánál!


Március 19-én, miután Kabán megünnepeltük családi légkörben a Sándor-napot, nagymamám által sós és sajtos finomságokkal megrakva visszatértem reggel 10:00-kor debreceni lakhelyemre, ahol már Lyman és Exi kolléga várt. A sors szerencséje, hogy pont akkor értek oda a lakáshoz, így nem kerültük el egymást. Lyman szorgalmas kis diákként kitisztította az ecseteimet, miközben Exival boltoltunk. A hétvége során Gábor jóvoltából nemcsak egy hatalmas Flames of War sereggel, de két gyönyörű hivatalos FoW-szabálykönyvvel is gazdagodtam. Továbbá örökbe fogadtam a hányattatott sorsú Dark Elda Roncsait, és a Spawn-képregényektől is megszabadított, melyért cserébe kaptam egy tök újszagú Space Marine előző kiadású kódexet. Köszöntem szépen!

Majd Hegedűs Csabi kolléga is megérkezett, aki bár nem hozott figurákat festeni, adtam neki jószívűen, és megmutattam neki pár alaptechnikát. Ahhoz képest, hogy először csinált ilyet, nagyon vágta a témát, sokkal jobban festett elsőre, mint én. A korai festésemet inkább pacsmagolásnak nevezném utólag.

Körülbelül 3 óra körül csapódott be a miskolci legénység sárga land raidere, melyből kiszállt az északi különítmény:
- Grosh, a mindig vérre éhes metálhöd templomos testvír,
- Loresh, a 300-ból ismert epic heroic slow-motion tautechnika vezére,
- Zirrian, az Eternal bérfestő és történelmi nagylegény,
- És végül, de nem utolsósorban, Meyil'kree, a híres északi orkölő, aki fél kézzel is össze tud rakni egy fasza terepasztalt egy nap alatt, fantasy világok kreátora!

Az ajándékozás nem maradt el, kaptam nagyon fasza KoW-jelzőkészletet a kampányoláshoz Gabitól, chilis és csokis sörkülönlegességeket és bérfestésbe segítséget. Zirrian koma bevállalta az egyik Mutant Chronicles-ös lila cápámat, a Warzone-ról szóló későbbi blogbejegyzésben még lesznek képek.

Jól sikerült a festőnap, mindenki jól haladt a cuccaival:
- Lyman kifestette Xearónak bérbe az emberi ruciban kacsázó manikűrös nekronkákat (lásd képek lentebb),
- Exi lealapozta lilára az új Tau seregében a Fire Warriorokat,
- Csabi lealapozott nekem egy csomó Űrfarkas terminátort és farkast,
- Grosh kifestett egy osztag Elysian drop troopert,
- Zirrian lilára pingált nekem egy cápát és befejezte Loresh motorosait,
- Én is lealapoztam 5 űrfarkas terminátort és a másik cápát fehérre, lila csíkkal,
- Meyil'kree kolléga kifestette a glam metál Heman északi barbárokat a KoW-seregébe,
- És végül Loresh bácsi egyik kezében borral, másikban ostorral biztatott minket a vidám munkadalok hallgatására és a munkamorál fenntartására :)





Este pedig felugrottunk a Hal közbe, ahol raideltünk egyet a Buri-buriban, majd átugrottunk leöblíteni a Club Sevenbe. Onnan pedig átugrottunk, hisz nem járt Debrecenben az, aki nem látta a Roncs romkocsmát és a Fórumot, felköszöntöttünk Magyar Tomi kollégát, és köszöntöttük a többi Barczikait, és az egy szem lány hajdúszoboszlai Lillát (kitartás, Lilla, a sok vénséggel!).


És a holnapi csata...


Holnapi bejegyzésben pedig következzék a másnapi nagy KoW-csata leírása, képekkel! Szóval maradjatok velünk holnap is! Érdemes lesz visszatérni.
Mivel sem Zirriannak, sem nekem nem volt időm elolvasni a Warzone szabályait, ezért Zirrian helyett Grosh kollégával nyomtunk egy hentelést az élőhalottak ellen, ami inkább a történet mellékszála lesz, de azért a csatajelentést szépen leírom, ahogy illik. Majd Gabival meglátjuk, kavarnak-e még sok vizet a halál katonái...



Folytatás következik holnap, azaz:
Vasvári csata - Gakamak szedett-vedett csürhéje VS Ondoher kapitány elit felmentőserege!!!

Izgalom, játék, kaland és Jenci, az óriás is lészen! :)

Üdv:
Kaba

2 megjegyzés:

  1. Az első kép címe Lartpour lart stílusban: Rend a lelke, mind esznek.
    Finom volt a hurka-kolbi, nagyid meg pusziltatjuk mind, nagyon finom volt a sajtos mindenségek is!
    A festés is jó volt, sok új dolgot tanultam, mondjuk a zene így éjszakás után nekem kicsit elvont volt.
    Összességében a szombat egy nagyon remek kis nap volt, én annyit hiányoltam, hogy valami zenés-táncos hely az este végéről lemaradt, de cserébe stoppolotunk buszt, szóval panaszra nincs okom.
    A végtelen kedvessséget, sok nevetést és a barátságot pedig szívből köszönjuk.
    Remélem májusban folytatódik a buli, ha esetleg aprilisban a Füzesabonyi nem jön össze.

    VálaszTörlés