2016. augusztus 22., hétfő

Debreceni Kings of War baráti verseny - 1.rész

Üdvözlet Hadvezérek!

Miután az Kabai orkok legutolsó hadjáratukban teljesen kipusztultak az északi alkinosozoriaknazi hadsereg pengéi által, Debreczenvár végre teljesen felszabadult az ostromgyűrű alól. A vár népe végre kiszabadulhatott a falak mögül, és a földeken kitűnő minőségű krumplit termelve hamarost újra beindították a gazdaságot és a kereskedelmet a környező falvakkal. A jámbor emberek hálásak voltak az északi Miskolcia népének, ezért elhatározták, hogy cserébe a szabadságukért (mely számukra mindennél értékesebb és fontosabb), átadják félve őrzött ősi ereklyéjüket, a Kabai Meteorkövet, mely a legenda szerint több, mint százötven éve pottyant a mezőre, egyenesen a Mennyek országából.

Báró von Kabicsek, Debreczenvár Várnagya






Ezt a kedves gesztust azonban nem tudták véghezvinni a debreceniek, ugyanis az ármánykodó Icus vámpírgrófnő (akinek hazája a régen aranykorát élő, mára azonban kriptavárossá alakult Nyíregyvára) sötét lelke megirigyelte Debreczenvár fellendülő jólétét. Egy éjjeli órán sötét mágiájával ködöt eresztett az Alföld déli részére, és egy elit lovascsapattal rajtaütött a meteoritkövet szállító karavánon. A követ nem sikerült megszereznie, és a nagy dulakodásban csak azt sikerült elérnie, hogy a kő kiesett a Szent Ládikából, és belepottyant a Keleti-csatorna mérgező vizébe. Amint vízhez ért a mesés ásvány, furcsa, földöntúli zöld színnel kezdett el ragyogni, majd hatalmas csobbanás és robbanás következtében hatalmasat pukkant. A meteoritkövek számtalan darabja szerteszét szóródtak a Hajdú birodalom területén.

Vladani Groshula, a Tiszántúl Szauronja


Ezért Debreczenvár ura, Báró von Kabicsek másnap reggel (koránkelő típus volt szerencsére) segítségkérő leveleket küldött szét szerte Pannóniában, hogy minden jóravaló istenfélő város segítsen begyűjteni a varázskő darabjait, és ne juthasson a gonosz élőhalottak kezére. Segítségkiáltására dicső seregek indultak útnak Miskolciából, Pestiából és Debreczenvár környékéről. Azt azonban sajnos nem is sejtette, hogy némely postagalambot útközben lelőttek, és az irtózatosan gonosz és Fekete lelkű Vladani Groshula gróf is tudomást szerzett a hírekről…

Küldetések és szabálykiírások is hamarosan meg lesznek hirdetve!

Üdv:
kaba


1 megjegyzés:

  1. Ezek után mi mást is tehetnék:
    Osogolth határvédő csapatai megindulnak a szomszédok megsegítésére!

    VálaszTörlés