2016. október 11., kedd

Október közepi státuszjelentés Kabától

Üdv Kedves Olvasók!

Viszonylag régóta nem dobtam fel ide semmi értelmes mondandót, szóval jöjjön egy kiadós státuszjelentés a keleti régióból Kabától!







Legutóbb ugye ott hagytam abba, hogy sikeresen befejeződött az első debreceni Kings of War verseny szervezése, mindenféle végtagvesztés és egyéb maradandó károsodás nélkül. A lelki károsodásokkal nem számolok el, Poginak továbbra is a szíve ügye lenne, ha jobban erősítenénk a történelmi oldalt a klubban (FoW, Napóleon, Középkor és Hail Caesar), illetve Meyil’kree kollégának is maradtak olyan dolgok most a kis erszényében, amiért később véres bosszút fog állni az ork-ogre-goblin és egyéb entitású seregeimnek. Hiába, letörtük a tükrüket, ők is letörik a tükrünköt… Kaptunk is kreatív, humorosra sikerült videós üzeneteket, melyek számtalan rosszkedv molekulát és egészséges agysejtet pusztítottak ki a szervezetemből.

Black templar crusaders VS Tempestus soldiers


Továbbá mindenképpen meg szeretném említeni a vártnál is nagyobb érdeklődést produkáló első füzesabonyi bitzbörzét. Serrath koma piacra és barátságos ismerkedésre éhesen fellépett ugyanis Magyarország színpadára, és síppal-dobbal, nádi hegedűvel meghirdette az első olyan rendezvényt a füzesabonyi település művelődési házában, ahová Debrecenből, Pestről és Miskolcról érkeztek lelkes hobbisták. Vittünk cuccot, vettünk cuccot, húztunk sliccet, ettünk süttyőt, és felnőtt emberek módjára alkudoztunk a másik már megunt (és néhol megrágott) cuccaira. Őszintén szólva pozitívan csalódtam, álmaimban sem gondoltam volna, hogy ennyien el fogunk férni a kis intézményben (de azért feszegettünk a határokat). Mindenképpen egy bombasztikus sikernek könyvelhetjük el ezt a “keleti mini GamesDay-t”, bár szívesen megtekintettem volna Serrath és Gery fantasy seregét is. Annak ellenére, hogy a 9th kiadást továbbra sem szeretném közelebbről megismerni. Én továbbra is KOW-párti szeretnék maradni, szerintem annál egyszerűbb és könnyebben játékrendszer nincs, aminek azért van nem kis taktikai mélysége (és szinte korlátlan konverziós szabadsága). Nem is beszélve arról, hogy régóta nincs kedvem 60 fős orkokat csata előtt tálcára felpakolgatni, akármennyire is javították a seregek és a mágia hatásait és szabályait a rajongói kiadásban. Na mindegy, erről szerintem már beszéltem is eleget a Navigátorban.



Apropó Navigátor! Utólag is szeretném még egyszer meghálálni Farkas kollégának, amiért csatlakozhattam a legutóbbi adáshoz, és reklámozhattam Kelet-Magyarország klubjait. Többek között a Debrecen HTBK Terepasztalos szekcióját, a miskolci Forge klubot, a Füzesabony székhelyű Alaerius Ecclesiát (bocsi, ha rosszul írtam le). Ennek kézzel fogható eredménye is született, ugyanis nagy örömünkben most vasárnap felkeresett minket a megújult kisújszállási klub, ahonnan négy ifjú titan Flavius vezetésével megrohanta a debreceni központunkat, és remek W40K csatákat nyomtunk.



 Amennyire el voltak eddig zárkózva a skacok, annyira nem voltak elmaradva, hiszen teljesen gyakorlottan, jó szabályismerettel, tökéletesen felszerelt festett (!!!!) seregekkel és kitűnő tudásanyaggal voltak ellátva. Hogy hol bujkáltak eddig, arra volt több elméletünk is Lymannal. Valószínűsíthető, hogy annó az ETC bajnokságon első három helyezettet a GW elkapta, agymosták őket, és Magyarországra telepítették őket, hogy ne fenyegessék többé az európai nagyszájú nyugati országokat, ám tudatalattijukban újra feltört a TTG iránti vonzalom, és most készek öntudatra ébredve újra lerohanni Európát, HAHAHAH! Vagy csak simán nem olvastak Inkvizítort.

Engem azért szoros meccsekben sikerült elpicsázniuk, még van mit tanulnunk Tőlük!



A mai trendeknek és divatnak eleget téve adminként fogom mostantól eltömíteni a Facebook-csoportunk csoportját is, melyet ezen a címen találhattok meg:
https://www.facebook.com/DebrecenHTBK/



Egyelőre mára ennyit, következőkben a vészesen közeledő KMCS3 verseny következő fordulójáról lesz szó, egészen október 23-ig! Maradjatok velünk, és lájkoljatok be egy fát az út szélén. A fáknak is kellenek a lájkok :D

Többi kép itt tekinthető meg a Kisújszállás-Debrecen találkozóról:
https://www.facebook.com/DebrecenHTBK/photos/?tab=album&album_id=1135333999881700



Üdv:
Kaba

2 megjegyzés:

  1. Halihó!

    Nem trollkodni szeretnék, és nem kötekedni (inkább tekintsd vitaindítónak), de én a FoW-t nem sorolnám a történelmi játékok közé. Igaz, hogy valaha létezett eszközök és uniformisok tűnnek fel az asztalon, de az a rendszer, ahol a SturmTiger páncélvadász, az minden csak nem történelmi. :D
    Üdv!

    Petyo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Király, ezt megüzenem Poginak, hadd fortyogjon kicsit! De azért remélem, szívfaszt nem kap tőle...

      Törlés