2012. október 31., szerda

Nem szeretem a Cryx szagát!



Üdvözlet az Olvasóknak!

Ígéretem ellenére csak szerdán jelentkezem, mivel nyaralásunk helyszínén, Gyulán nem volt alkalmam (sem affinitásom) arra, hogy a blogba írkáljak. Ezúton is szeretnék bocsánatot kérni azon rajongóimtól, akik kedd reggeltől szerda hajnalig napi programjaikat feláldozva, az F5 billentyűt nyomogatták, amíg nem voltam itt. Számukra különleges ajándékot szánok, az első helyezettnek egy új klaviatúrát. Jelentkezni az eredményhirdetés után a megjegyzés szekcióban tessék!

Ahogy említettem, imádkozó Protekturátusom mellett összehalmoztam egy félsereget egy másik frakcióból, melynek némely figurái nagyon tetszenek, ám mégsem akarnék velük sohasem játszani. Ez a nemzet pedig nem más, mint Immoren csúnya, neonzölden (mátrixhányás) világító hullagyalázói, Cryx kalózai és élőhalottjai, akik az újrahasznosítást vérkomolyan veszik. Felfoghatóak a debreceni AKSD és MÁV váróterem hajléktalanjaiként. Ezúton is bocsánatot szeretnék kérni Wolflordtól, Kozytól és a többi dögteremtőtől, ígérem seregükre gyorsan és kíméletlenül fogok lecsapni a harcmezőn, hezitálás nélkül.



A Cryx sereg (szó)szólói és varázslói nagyon bejönnek, viszont a gépeik nem nagyon. Valahogy nem vonzódok túlságosan azokhoz a rozsdás mosogatógépekhez és kenyérpirítókhoz, amiknek egy csirkecsontot tömtek a lefolyónyílásukba… Többségük csak a magas DEF és a Stealth miatt olyan idegesítő (pl. Stalker), ezzel szemben a Deathjack valűszínűleg a WM legjobb jackjai közé tartozik. Amik a birtokomba kerültek, a csomagok részei voltak, és nem akartam elszakítani a kis csibéket a haragoszöld keltetőlámpákként világító élőholt anyukáiktól. 



 Na de lássuk a listát, amit a Főnixcsarnok akciós polcáról, illetve Darkeron titkos fiókjából származó figurákat tartalmazza (továbbra is képek NÉLKÜL):

Warcasterek:


  • -          Wraith witch Deneghra
  • -          Goreshade the Bastard (+Deathwalker)
  • -          Master Necrotech Mortenebra (+ Deryliss)


Jackek:


  • -          Deathripper
  • -          Defiler
  • -          Deathjack 


Szólók:


  • -          2x Warwitch siren (szirén, aki szőrén üli meg a csontvázlovat, höhö)
  • -          Banelord Tartarus
  • -          Darragh Wrathe


Ennyi lenne, melyekről ugyanazt tudom elmondani, mint múlt alkalommal. Lehetne belőlük kompetitív sereget faragni, de mindegyikhez sok figura kéne még, és nem érzek magamban affinitást ahhoz, hogy olyan sereggel játsszak, ami … nos, nem olyan jó illatú, mint a töltött káposzta, amit éppen a képen eszek.




Akinek azonban a gusztusa engedi, látogassa meg Wolfi koma és Kozy cikkjeit a blogon Cryxről, mert abban egyetérthetünk, hogy nagyon hasznosak:


Üdv:
Kaba

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése